Dinsdag eind van de middag vond een frontale botsing plaats op de N9 bij Schoorl. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving waren bij het ongeluk drie voertuigen betrokken en raakten vijf betrokkenen gewond. De politie doet nader onderzoek en vraagt eventuele getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd om contact op te nemen.

Rond 17:30 uur botsten een 19-jarige automobilist en een 48-jarige Duitse man in een camper frontaal op elkaar, waarna een 39-jarige Alkmaarse achterop de camper reed. Vermoedelijk lag de fout bij de jongeman. Hij en de drie vrouwen van 24, 43 en 58 jaar bij hem aan boord raakten gewond, net als de Duitser. De twee jongste vrouwen liepen ernstig letsel op. De Alkmaarse vrouw kwam zover bekend met de schrik vrij.

Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de forensische opsporing van de politie onderzoekt wat er precies gebeurde. Eventuele getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Het zaaknummer is 2022179530.
Pin It
Bekeken: 3987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/