Dinsdagmiddag kort na 17:30 uur uur zijn op N9 bij Schoorl een auto en een camper frontaal met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakten drie inzittenden gewond. Vier ambulances stonden de slachtoffers bij. Daarnaast werd de traumahelikopter opgeroepen voor assistentie.

De bestuurder van de personenauto zou tegen een getuige hebben verklaard dat hij in slaap was gevallen. De camper met Duitse toeristen kwam vervolgens in frontale botsing met de auto. De N9 werd in beide richtingen enige tijd afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 5334x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/