Het Alkmaarse college van B&W heeft voor het komende voetbalseizoen weer een skybox in het AZ stadion gehuurd en zal eind dit jaar bepalen of het gebruik in het seizoen 2023/2024 wordt voortgezet. Dat antwoordt het college op vragen van OPA.

OPA vindt dat het gemeentebestuur zicht niet moet verschansen in een skybox, maar zichtbaar en aanspreekbaar moet zijn voor Alkmaarders en partners. Daarnaast hekelde de lokale partij het gebrek aan inzicht dat de gemeenteraad had op wat er zoal gebeurde met de skybox. Fractievoorzitter Victor Kloos noemde het dan ook een 'blackbox'. Het vorige college leverde geen gastenlijsten aan de raad, en had ook niet medegedeeld dat de skybox in het seizoen 2022/2023  weer gehuurd zou gaan worden. Het college biedt excuses aan namens het oude college en levert de lijst met genodigden in het afgelopen twee voetbalseizoenen.

Het college legt uit waarom de skybox opnieuw is gehuurd. "Voor eind januari moest besloten worden over het contract voor de skybox voor het seizoen 2022-2023.  Vanwege coronamaatregelen en daardoor de vele wedstrijden zonder publiek kon op dat moment nog niet een representatief beeld geschetst worden van de toegevoegde waarde van de skybox, en is besloten geen bestuurlijke evaluatie te doen en de heroverweging aan een nieuw college over te laten".

OPA-fractievoorzitter stelde als alternatief voor een arrangement met een tafel in de George Kessler lounge. Het college zegt toe deze optie mee te nemen in de evaluatie eind dit jaar.
Pin It
Bekeken: 1876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/