Stefanie van der Gragt heeft besloten om haar loopbaan bij Ajax af te sluiten en over te stappen naar een andere club. Hoewel de 29-jarige voetbalster uit Heerhugowaard eerst van plan was om bij Ajax te blijven, heeft de Amsterdamse club na twee seizoenen besloten om haar te laten gaan. Inmiddels heeft Van der Gragt een contract getekend bij de Italiaanse voetbalclub Inter Milan, waar ze binnenkort van start zal gaan.

Van der Gragt had haar loopbaan graag bij Ajax afgemaakt
Hoewel de voetbalster haar carrière graag had afgemaakt bij Ajax, koos de club voor een andere verdedigster. Stefanie van der Gragt is echter nog niet klaar met voetbal en zet haar carrière voort in Italië. Ze liet eerder weten dat ze het naar haar zin had in Amsterdam en niet had verwacht dat haar contract niet zou worden verlengd. Tijdens het EK in Engeland maakte Van der Gragt, tijdelijk clubloos, deel uit van de centrale verdediging van de Oranje Leeuwinnen. Ondanks de vroege uitschakeling in de kwartfinales tegen Frankrijk, wist ze toch indruk te maken. Na twee seizoenen bij Ajax heeft de verdedigster een contract getekend bij FC Internazionale Milano. Het tweejarige contract zal lopen tot 30 juni 2024. Inter Milan staat nummer vijf in Italië.

Vrouwenvoetbal is steeds meer in de trek
Hoewel het voorheen niet vaak voorkwam dat we vrouwenvoetbal regelmatig op de televisie zagen, is de damescompetitie tegenwoordig gemakkelijk op de buis te volgen. In de afgelopen jaren zijn het aantal dameselftallen dan ook fors gestegen. Dat heeft als gevolg dat ook het sportwedden op damesvoetbal, wat het publiek doorgaans doet via bekende partijen zoals betFIRST, toeneemt. De doorgaans goede resultaten van de Oranje Leeuwinnen spelen hierin ook een grote rol. Naar verwachting zal het aantal sportwedstrijden binnen de competitie van de vrouwen alleen maar toenemen.

De Oranje Leeuwinnen staan sterk
Ons voetbalteam van eigen bodem staat sterk tegenover vrouwenvoetbal van andere landen. Op 6 augustus 2017 werden de Nederlandse dames Europees kampioen op het EK. Tijdens de finale tegen Denemarken wonnen de Oranje Leeuwinnen met 4-2. Gedurende dat jaar werd Lieke Martens uitgeroepen tot de beste speler van het toernooi. Van der Gragt speelde bijna 100 wedstrijden voor het nationale team. Momenteel staat ons land op de zesde plaats in de FIFA ranglijst. De top drie bestaat uit Verenigde Staten, Duitsland en Zweden, gevolgd door Engeland en Frankrijk. In de FIFA Women’s World Ranking worden internationale teams gerangschikt op basis van wedstrijdresultaten, belang van de wedstrijden en het verschil tussen de voorspelling en werkelijke uitslag.

De clubcarrière van der Gragt
Het is niet de eerste keer dat Stefanie van der Gragt voor een buitenlandse ploeg koos. Van 2016 tot en met 2017 speelde ze voor Bayern München in de Duitse Bundesliga. In 2018 tot en met 20202 voor Barcelona waarmee ze de Champions League bereikte. In 2019-2020 wist Van der Gragt zelfs kampioen te worden, waarna ze terugkeerde naar Ajax. Als jonge dame begon ze ooit bij de Reiger Boys, een amateurvoetbalclub uit Heerhugowaard. Bij deze club speelde ze onder andere samen met Wesley Hoedt. In 2009 maakte ze een grote stap door voor tweevoudig landskampioen AZ te spelen. Hiermee maakte Van der Gragt haar intrede in de Eredivisie. De afgelopen zomer was Van der Gragt te zien als verdediger bij de Oranje Leeuwinnen tijdens het EK voetbal.
Pin It
Bekeken: 1588x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/