Je eigen prentenboekje maken, dat kan donderdag 25 augustus van 14:00 tot 15:30 uur tijdens een workshop in Bibliotheek Alkmaar Centrum. Onder begeleiding van een tekendocent van Artiance kan je het boekje maken.

Misschien heb je een favoriet boek en wil je de hoofdpersoon een rol laten spelen of is een verhaal over je huisdier meer voor jou. Tijdens deze ouder/kind activiteit wordt eerst een verhaal voorgelezen en is het daarna aan jouΒ  om zelf een prentenboek te maken. Alle spullen die je nodig hebt zijn in de bibliotheek aanwezig.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan online, bij de klantenservice in de bibliotheek of via 072 – 515 66 44. Deelname kost vijf euro.
Pin It
Bekeken: 1717x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/