Deze maand is de aanvraagperiode voor het Alkmaarse Mantelzorgcompliment voor 2022 gestart. Tot en met 15 december kunnen Alkmaarse zorgvragers weer 200 euro voor hun mantelzorgers aanvragen bij de gemeente.

Het Mantelzorgcompliment is een bescheiden bedankje voor alle tijd en energie die mantelzorgers steken in de mensen waarvoor ze voor langere tijd zorgen. Het compliment is voor volwassen mantelzorgers die dit jaar minimaal zes aaneengesloten maanden, minimaal acht uur per week, zorg hebben verleend aan een inwoner van Alkmaar.

De aanvraag is weer volledig digitaal en verloopt via alkmaar.nl/mantelzorgcompliment. Wie moeite heeft met de aanvraag, kan de hulp inschakelen van bijvoorbeeld het Mantelzorgcentrum en wijkcentra in Alkmaar. Meer info en een instructievideo zijn te vinden op mantelzorgcentrum.nl.
Pin It
Bekeken: 1940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/