Tientallen tractoren vormden vrijdag een erehaag langs de Vronermeerweg in Sint-Pancras om afscheid te nemen van Mark Timmerman, de 20-jarige man die zondagmiddag om het leven kwam bij een ongeval op een akker in Noord-Scharwoude.

De schok over het overlijden van het jonge lid van het familiebedrijf aan deze weg in Sint-Pancras is nog steeds groot. Meer dan 700 mensen kwamen donderdag naar het tuinbouwbedrijf voor een condoleancebezoek.

De jongeman overleed zondagmiddag na een ongeval tijdens werkzaamheden op een akker langs de Veertweg in Noord-Scharwoude. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar de inzet was vergeefs. Mark werd vrijdagmiddag in besloten kring begraven.

Op Youtube heeft uitvaartleider Pieter Dekker een video geplaatst van de erehaag. (foto: still video Pieter Dekker)
Pin It
Bekeken: 14476x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/