De provincie houdt sinds maandag een aantal bruggen nat om ze te koelen, maar de Kogerpolderbrug tussen de N244 en N246 was daar niet een van. Die weigerde eind van de middag prompt dienst. Het duurde zo'n anderhalf uur voordat verkeer weer over de brug kon.

Bruggen kunnen door de hitte uitzetten en vast komen te zitten, maar het kan ook dat sensoren in ieder geval tijdelijk dienst weigeren. Door bruggen te koelen met water wordt dit zoveel mogelijk voorkomen. Dat was maandag bij de Kogerpolderbrug niet gedaan en dat zorgde voor een flinke file. Er werd water uitgedeeld door de aannemer, maar wellicht was het beter geweest om gedupeerden al snel te laten omkeren. Een van hen deed haar beklag bij de provincie omdat mensen in de file pas laat te horen kregen dat ze beter konden omrijden.

De provincie houdt op diverse manieren rekening met de warmte. Zo worden gestrande automobilisten zo snel mogelijk van de weg gehaald. Verder hebben (vaar-) weginspecteurs flessen water, zonnebrandcrème en paraplu's bij zich en geven ze advies over wat te doen tegen oververhitting.
Pin It
Bekeken: 2107x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/