Dit jaar bestaat de Munnikenweg 750 jaar. Stichting Historisch Oudorp en diverse andere organisaties zullen diverse activiteiten organiseren, zoals een historische wandeling, een lezing over de geschiedenis en een expositie met historische foto's en foto's die voortkomen uit een (amateur-) fotografiewedstrijd met als thema de Munnikenweg.

Zaterdag 24 september opent burgemeester Anja Schouten de expositie over de Munikkenweg officieel. De veertien mooiste foto's vanuit de wedstrijd zijn afgedrukt op panelen van 80 x 80 cm en hebben een bijpassende tekst. Na een week zal de tentoonstelling verhuizen naar andere plekken in Oudorp, zoals zorgcentrum De Oldeburgh en wijkcentrum De Oever. Als voorschotje is de expo al te zien op 8 september tijdens Open Monumentendag. (foto: Diane van den Broek)
Pin It
Bekeken: 2137x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/