Woensdag rond 23:30 uur vond een poging tot beroving met een mes plaats op de hoek van de Vondelstraat en de Baansingel in Alkmaar. Het slachtoffer, een 28-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats, verweerde zich met succes maar raakte daarbij wel licht gewond. De dader ging er vandoor en is nog niet achterhaald. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en beeldmateriaal.

Het slachtoffer stond met zijn fiets op de hoek, toen hij plotseling werd benaderd door een schreeuwende man met een mes in zijn hand. Hij moest zijn geld en zijn telefoon ontstaan maar wilde niet meewerken. Er ontstond een worsteling, tot de straatrover al snel opgaf en in onbekende richting vluchtte. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op.

De dader is ongeveer 35 jaar en tussen de 1,70 en 1,80m lang. Hij heeft een normaal postuur en halflang donker haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een donkergekleurd shirt met korte mouwen.

De recherche onderzoekt de roofpoging en zoekt getuigen, met name een automobilist die vanaf de Baansingel kwam en even stopte op teken van het slachtoffer. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Een tipformulier gebruiken en beeldmateriaal uploaden kan ook. Het zaaknummer is 2022135933.
Pin It
Bekeken: 5916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/