Vrijdag beleefden kinderen in groepen 7 en 8 in De Rijp een spannende dag, want ze moesten examen doen. Het fietsexamen welteverstaan. En daar aan vooraf hoort vanzelfsprekend een strenge fietskeuring. De politie is altijd graag bereid om daar medewerking aan te verlenen, volgens de wijkagent: "Zo helpen we de kids veilig door het verkeer. Fijn deze bijdrage te mogen leveren". Bovendien is het een goede oefening voor agenten in opleiding.

Ook de brandweer deed een bijdrage. Het is sowieso al leuk om eens een kijkje te nemen in een brandweerwagen, maar deze keer zat er voor de kinderen een wijze les aan vast. Ze kregen van een brandweerman les over de dode hoek voor vrachtwagenchauffeurs, en die konden ze zelf ervaren door op de chauffeursstoel plaats te nemen. (foto: Twitter @WA_Alkm_buiten)
Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/