Alkmaar scoort boven het Noordzeekanaal het laagst wat betreft campings. De zes kampeerlocaties in de gemeente krijgen gemiddeld een 7,3 van bezoekers. De omliggende gemeenten doen het een stuk beter met gemiddelde beoordelingen tussen de 8,0 en 8,6. Dat blijkt uit onderzoek van JetCamp. Het landelijk gemiddelde is een 8,3.

De zestien campings in gemeente Bergen krijgen gemiddeld een 8,0 en de twee in Heiloo gemiddeld een 8,1. De drie campings in Dijk en Waard scoren binnen onze regio het beste met een 8,6. Boven het Noordzeekanaal gaat de hoogste score naar buurgemeente Opmeer. De vier campings aldaar worden met gemiddeld een 9,2 beloond. Maar ook Hollands Kroon stelt kampeerders erg tevreden. De achttien campings in deze gemeente verdienen gemiddeld een 8,9.

Vanzelfsprekend willen kampeerders een nette accommodatie. Daarnaast springen campings met een zwembad, toegang voor honden en/of WiFi er dikwijls bovenuit. Toch scoren ook veel mini-campings hoog en die bieden doorgaans vrij weinig luxe. Blijkbaar wordt kleinschaligheid ook door veel mensen gewaardeerd. (foto: Pixabay / bhossfeld)
Pin It
Bekeken: 3839x
https://ee.itk.ac.id/data/