De politie en de gemeente Alkmaar zijn samen met HackShield op zoek naar kinderen die 'Junior Cyber Agent' willen worden en zo bijdragen aan het digitaal veiliger maken van de gemeente.

HackShield traint kinderen tussen de 8 en de 12 jaar tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig maken. De kids krijgen een basistraining over hackers, veilig internetten en het herkennen en voorkomen van online gevaar. Als de spelers de basistraining hebben voltooid mogen ze zich Cyber Agent noemen. Al tijdens de basistraining gaan zij aan de slag met 'Quests', oftewel opdrachten en uitdagingen waarmee ze niet alleen zichzelf, maar ook hun omgeving iets leren over cyberveiligheid. Daarmee zijn Cyber Agents Shields te verdienen, dat zijn schildjes die aantonen hoe vaardig hij of zij is in bescherming tegen online gevaar.

Maar op joinhackshield.nl.
Pin It
Bekeken: 1729x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/