Zaterdag 6 augustus geeft pianist Boris Slutsky, in het kader van het project Concerten Summer Academy van de International Holland Music Sessions, een openbare masterclass in de Remonstrantse Kerk te Alkmaar.

De Russische pianist werd niet alleen als zeer jong talent gekneed volgens de regels van de roemruchte Russische pianoschool, hij is ook een gerenommeerd jurylid die alle ins en outs kent van het meedoen aan concoursen. Waar letten professionele juryleden op? Hoe werkt het achter de schermen bij een concours?Β Maar ook: hoe kun je je als musicus onderscheiden met een interpretatie zonder de partituur geweld aan te doen?

De masterclass begint op zaterdag 6 augustus om 14:00, in de Remonstrantse Kerk aan het Fnidsen 37 te Alkmaar. Tickets zijn 12,50 euro en uitsluitend te boeken via ihms.nl. De toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar.
Pin It
Bekeken: 1544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/