Theater De Vest organiseert tussen 24 juni en 7 augustus een nieuwe editie van Zomer op het Plein, met ieder weekend shows en optredens die gratis te bezoeken zijn. Op zondag 10 juli treden singer-songwriters Tim Knol en Joe Buck daar op.

Na een lastige coronaperiode, waarin hij een groot deel van zijn werk kwijtraakte, voelt de Hoornse singer-songwriter Tim Knol zich nu een stuk beter. Hij ontdekte zijn passie voor wandelen en richtte een wandelclub op, waar hij nieuwe ideeën en zijn rust uit haalt. Daarbij heeft hij een nieuwe plaat over verandering uitgebracht: Lightyears Better.

De 26-jarige Joe Buck schrijft pure liedjes, dicht bij het hart, met muziek vol eerlijkheid en emoties. Op 16-jarige leeftijd schreef hij al zijn eigen liedjes, en was deelnemer in televisieprogramma's als De Beste Singer-songwriter en De Beste Zangers. Na het afronden van zijn studie tekende hij bij het label van Ilse DeLange.

De optredens zijn van 14:30 uur tot 17:00 uur kosteloos te zien op het Canadaplein in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 3401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/