Balletschool Attitude en het orkest Schagens Harmonie hebben de samenwerking opgezocht voor de voorstelling 'Wie ook al weer? Oh ja ... Pinokkio!'. Zaterdag 25 en zondag 26 juni wordt de voorstelling opgevoerd in Theater De Vest. Leerlingen van de balletschool dansen in verschillende samenstellingen, onder begeleiding van livemuziek van het orkest.

De voorstelling bestaat uit twee delen. Het eerste deel ‘Wie ook alweer?’ gaat over dementie. Tijdens het deel 'Oh ja ... Pinokkio!' gaat het spektakel los. Het verhaal van Pinokkio wordt al dansend verteld met de muziek van het orkest. Alle leerlingen van de balletschool dansen mee in de voorstelling. Van jong tot oud in verschillende samenstellingen. Zij dansen op livemuziek van de vijftig leden van het orkest Schagens Harmonie.

De voorstelling is te zien op zaterdagavond 25 juni om 19:30 uur en zondag 26 juni om 13:00 en 16:00 uur in TAQA Theater de Vest. Een kaartje kost vijftien euro en is te bestellen via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 1596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/