Het Alkmaarse HAL 25 staat 17 en 18 juni in het teken van bier. Het populaire alcoholische drankje met schuimkraag is al jaren big business, maar steeds vaker weten de kleine brouwerijen de weg naar de liefhebber te vinden.

In HAL25 wordt een unieke kans geboden om het rijke bierlandschap te leren kennen tijdens het Noord-Hollands Bierfestival. "Ik ben begonnen in 2017 met een klein pakketje in de keuken en nu brouw ik vijftig liter per keer", vertelt Dyon Huiberts. Samen met negentien andere lokale brouwerijen is hij aanwezig bij het festival. "Ik ben zelf kok en daardoor experimenteer ik vaak met bier. In de toekomst wil ik wel een duizend liter tank, maar dan heb ik een andere locatie nodig. Het schuurtje wordt dan te klein."

Voor de echte bierliefhebber is het festival een fantastisch evenement, maar eigenlijk zou iedereen hier moeten rondkijken. Zo stelt Ruud Gons van het Noord-Hollands Bierfestival. "Bier is bitter, zuur of zoet. Het is een heel veelzijdig product. Voor iedereen is er wel een bier."
Pin It
Bekeken: 3685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/