De politie heeft toestemming gekregen om de naam deels bekend te maken van de man die dinsdag 19 oktober 2021 iemand met een kapmes ernstig verwondde op de Laat in Alkmaar. De dader heet Juleriël M. Hij wordt nog altijd gezocht.

Op die bewuste dag reed Juleriël rond 11:45 uur op een zwarte scooter achter zijn 30-jarige slachtoffer aan over de Laat. Toen deze zijn auto parkeerde nabij coffeeshop Anytime om daar naar binnen te gaan, reed Juleriël een stukje door, keerde en parkeerde zijn scooter op de stoep bij de coffeeshop. Op dat moment kwam slachtoffer alweer naar buiten. Juleriël pakte snel een kapmes uit zijn sporttas en viel hem van achteren aan. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en onder zijn oksel, maar wist te ontkomen. Daarna rende Juleriël terug naar zijn scooter en reed weg in de richting van de Bierkade.

De politie heeft de dader geprobeerd te vinden, maar tevergeefs. Tijdens het onderzoek werd bekend om wie het ging. Juleriël is echter spoorloos, al vermoedt de politie dat hij wellicht in de omgeving van Arnhem verblijft.

De politie publiceerde videobeelden van het steekincident. Deze werden onder andere uitgezonden door Omroep Gelderland en door RTL5 in het nieuwe programma Opsporing NL.

Wie denkt te weten waar Juleriël M. verblijft wordt verzocht de opsporingstiplijn (0800-6070) te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2021218126.
Pin It