Donderdagmiddag vond een ongeval met zeker drie voertuigen plaats op de Wagenweg in Alkmaar. Volgens de politie kreeg de vrouw die het ongeluk veroorzaakte een black-out. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. De scooterrijder die bij het ongeval betrokken was  kwam er wonderwel zonder letsel vanaf.

Het ongeluk gebeurde vlakbij de verkeerslichten bij de Friesebrug. De vrouw reed met haar Mini tegen een paaltje en een scooterrijder op. De auto kwam bovenop de scooter en drukte deze onder een Volvo die stilstond op de naastgelegen rijstrook. Het is niet duidelijk of de vrouw ook nog tegen haar voorligger botste. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze zal een test moeten ondergaan om haar rijgeschiktheid vast te stellen.

De Wagenweg richting de Friesebrug was tijdelijk afgesloten voor de hulpverlening en onderzoek van het politieteam Verkeersongevallen Analyse (foto: Inter Visual Studio / Heavenly Hoorn)
Pin It
Bekeken: 5353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/