Drummers. Ze zijn de ruggengraat van een band, maar zitten vrijwel altijd op de achtergrond en genieten doorgaans veel minder bekendheid dan andere bandleden. Er is natuurlijk Phil Collins, maar die werd vooral beroemd toen hij ook leadzanger werd van Genesis. Het maakt Railey Khan allemaal weinig uit; de 14-jarige Alkmaarder wil gewoon lekker drummen: boem boem tsjaka tsjaka boem! KunstnetTV zocht hem voor een reportage op bij Artiance.

Drummen is zijn passie. Elke dag zit Railey wel achter zijn drumstel. Van jongs af aan was niets veilig; op van alles trommelde hij met zijn handen. Op zijn zesde kreeg hij zijn eerste drumlessen van Louis Carlebur bij Artiance. In 2018 en 2021 deed hij mee aan Alkmaars Talent, een talentenjacht voor jongeren. Vorig jaar drong Railey door tot de finale en stond hij ineens in de spotlights.

De reportage over Railey is te zien op kunstnet.tv en dagelijks om 10:00 en 22:00 uur bij Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 1644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/