Een 26-jarige Alkmaarder is donderdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident eerder die dag. Bij de schietpartij raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen en beelden van het incident.

Er kwam donderdagmiddag rond 12:50 uur een melding binnen bij de politie; meerdere knallen waren gehoord op de Terschellingstraat in Alkmaar. De politie kwam ter plaatse, stelde een onderzoek in en startte een zoekactie naar mogelijke betrokkenen. Kort daarna werd de 26-jarige man aangehouden. Hij zit op dit moment vast voor verhoor.

Doordat er meerdere hulzen op het plaats delict zijn aangetroffen, is duidelijk geworden dat er donderdagmiddag daadwerkelijk schoten zijn gelost op de Terschellingstraat. De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen en ook beeldmateriaal. Heeft u rond 12:50 uur in de Alkmaarse straat iets van het incident gezien of heeft u camerabeelden van de straat, neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000. Daarnaast is het mogelijk om tips en beelden online door te sturen.
Pin It
Bekeken: 3402x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/