Meester Schoenmakerij Sleutelservice in Alkmaar is tweede geworden in de landelijke verkiezing 'Schoenmakerij van het Jaar 2022'. Eigenaren Hans en Willy Meester waren doorgedrongen tot de finale met de beste drie maar moest het uiteindelijk afleggen tegen De Ambachtelijke Schoenmaker in Roermond. Mario & Anita Uw Schoenmaker in Deventer werd derde.

De 'Schoenmakerij van het Jaar' is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Klanten kunnen hun favoriete schoenmaker via een aanmelden en hem aanprijzen in een online review. Het staat schoenmakers vrij om zichzelf aan te melden en te promoten. Daarna buigt een vakjury zich over de aanmeldingen en selecteert er een aantal voor een 'mystery guest' bezoek. Het bedrijf en de schoenmaker zelf worden beoordeeld op aspecten als kwaliteit van de reparatie, service en uitstraling. Belangrijk is daarbij ook dat het bedrijf een rolmodel voor de schoenmakerij kan zijn en de eigenaar een ambassadeursrol voor de hele branche kan vervullen. Daarna wordt de Top 3 nog bezocht voor een beoordeling.

Hans Meester (64) is al 46 jaar schoenmaker. Hij had zijn bedrijf aan de Hoogstraat zonder veel tamtam aangemeld, maar klanten gaven massaal lovende recensies. "Een heel mooi bedrijf op een prachtige locatie", oordeelde de jury. "Klanten roemen de vriendelijkheid, de service en de kwaliteit. En dat er altijd wel een oplossing is. De jury was onder de indruk van de mooie winkel en kwaliteit van de reparatie. Zeker een prachtige plek."

Alkmaar Centraal plaatste een video over Meester Schoenmakerij nadat bekend was geworden dat het bedrijf de finale had gehaald.

 
Pin It
Bekeken: 2304x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/