Willemsen-de Koning Groep B.V. is vanaf komend schooljaar de nieuwe vervoerder voor leerlingen in Regio Alkmaar. Gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest doorliepen een gezamenlijke aanbesteding voor een nieuw contract dat loopt van 1 augustus tot en met 31 juli 2026.

Eind 2021 ging de aanbesteding van het leerlingenvervoer in de regio van start. Deze bestond uit drie percelen, waarbij kwaliteit voor 70 procent en prijs voor 30 procent meetelde. Vijf vervoerders schreven zich in en daarvan scoorde Willemsen-de Koning Groep B.V. op alle drie percelen het hoogst. Vooral op kwaliteit werd hoog gescoord. Zo werkt het in Arnhem gebaseerde personenvervoersbedrijf aan een volledig elektrisch wagenpark. De zes gemeenten kijken uit naar een prettige samenwerking.

Willemsen-de Koning gaat samen met de zes gemeenten van start met de voorbereidingen zoals afstemming met scholen, planning van de ritten en contacten leggen met ouders en leerlingen die van de dienst gebruik zullen maken.
Pin It
Bekeken: 4048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/