De provincie voert woensdag 20 april weer periodiek onderhoud uit aan de Hefbrug Oterleek. De hefbrug tussen de Huygendijk en de Oterlekerweg is hierdoor van 09:00 tot 12:00 uur afgesloten voor het autoverkeer. (Brom-) fietsers en voetgangers worden langs de werkzaamheden over de brug geleid. De brug gedurende die periode niet worden bediend voor de scheepvaart.

De hefbrug Oterleek krijgt zo eens per kwartaal een onderhoudsbeurt. Dan worden onder andere de lagers van de brug gesmeerd. Autoverkeer wordt omgeleid via de Oterlekerweg, Noordervaart (N243), Rustenburgerweg naar de Huygendijk (N508), en vice versa.

Voor vragen of klachten is Servicepunt van de provincie bereikbaar het gratis nummer 0800-0200 600 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/