De bekende Youtuber Milan Knol komt zaterdag naar Street Jump in Alkmaar voor een meet & greet. Wie een kaartje reserveert kan hem tussen 14:00 en 15:00 uur ontmoeten en krijgt bovendien een goodiebag.

Milan is รฉรฉn van de allereerste YouTubers van Nederland en heeft inmiddels 1,4 miljoen volgers. Op Instagram is hij ook populair met 1 miljoen volgers. In 2018 won Milan samen met Jeremy Frieser, xLinkTijger, en Gamemeneer nog de VEED Award voor 'Beste Gaming YouTuber' met het kanaal DagelijksHaaDee, dat inmiddels gewoon โ€˜Milan Knolโ€™ heet. Ingewijden kennen hem ook als broer van die andere grote Youtuber Enzo Knol.

Wie een ticket reserveert kan รฉรฉn uur los springen, maar dat hoeft niet per se aanstaande zaterdag. De goodybag bevat een paar gripsokken en een handtekeningkaart van Milan Knol. Street Jump is gelegen aan de Koelmalaan 344. Reserveren en meer info op streetjumpalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/