In het Olympiapark, aan de westkant van Alkmaar, komt een Van der Valkhotel. Dat zijn het bedrijf en de gemeente Alkmaar, die de kavels op het Olympiapark in bezit heeft, overeengekomen. De partijen hebben inmiddels de koopovereenkomst gesloten. Het hotel komt op het kavel dat direct aan de  N9 ligt, pal naast advocatenkantoor Guido de Wit.

Van der Valk realiseert en ontwikkelt het hotel zelf. Er is inmiddels gestart met de benodigde procedures om de bouw mogelijk te maken. “We zijn blij dit bedrijf met internationale uitstraling en kwalitatief goede dienstverlening in het Olympiapark te kunnen verwelkomen; een belangrijke impuls voor het gebied aan de westkant van Alkmaar”, aldus wethouder economische zaken Pieter Dijkman.

“De gesprekken voor Olympiapark zijn vanaf het beginstadium erg prettig en constructief geweest en we zijn dan ook trots om dit nu ook eindelijk naar buiten toe uit te kunnen dragen”, aldus Robbert en Michael van der Valk.

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Het concern bestaat al meer dan 150 jaar en inmiddels staat bij veel vestigingen de vijfde generatie aan het roer. Met bijna honderd hotels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. In 1862 startte Nicolaas van der Valk in Voorschoten café de Gouden leeuw in zijn boerderij. Inmiddels staan de klein- en achterkleinkinderen aan het roer.

Pin It
Bekeken: 11203x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/