De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een nachtelijke beroving die enkele weken geleden plaatsvond aan de Zuiddijk in Oost-Graftdijk. In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 maart zat een nachtvisser rustig te vissen naast de voetveerpont 'Jan Hop'. Toen hij met zijn mobieltje bezig was, werd deze uit zijn handen gerukt. Twee jongens op een brommer gingen er met zijn zwarte Samsung Galaxy S20 vandoor in de richting van De Rijp. De beroving was om 02:09 uur.

Wie meer denkt te weten over deze verrassingsoverval, wordt verzocht om de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3320x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/