Al twee weken moeten de bewoners van de woontoren aan de Europaplein in Alkmaar het zonder lift stellen. Na een week werd wel een ritsje trapliften geplaatst, maar die zijn tergend langzaam en soms doet er eentje het niet. Naar verwachting wordt de lift pas op 17 april gerepareerd. Harrie Smit is een van de bewoners die de klos is. Hij benaderde Alkmaar Centraal om hun benarde situatie aan het licht te brengen. "Ik vind het gewoon schandalig."

"Ze schieten raketten naar de maan en laten ze weer terugkomen, maar onderdelen voor een lift zijn er niet", zegt Harrie Smit tegen mediapartner NH Nieuws. "Ik ben ontzettend boos. Ik ben zelf COPD-patiënt en mijn heup is niet helemaal in orde. Voordat ik boven ben heb ik drie keer gerust. Mijn rikketik doet het ook niet zo denderend meer. En zo zijn er meerdere mensen hier."

Barbera van Dorth was een week niet op pad geweest. Nu gebruikt ze de traplift, maar alleen als het écht nodig is. Ze demonstreert er eentje, die op dat moment bovenaan de trap staat. Het duurt krap 13 minuten voor ze boven is. En dat is er dus maar ééntje. Voor meneer Beck is dat niet te doen. Hij is dan ook al twee weken niet meer beneden geweest. "Gelukkig is het nou een beetje mooi weer, kan ik nog een beetje buiten zitten (op het balkon, red.), dat is het enige."
Pin It
Bekeken: 3968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/