Verspreid door het land wordt over partijposters heen geplakt met poster die waarschuwen voor 'The Great Reset'. Het gaat dan om verkiezingsposters van de lokale fracties van landelijke partijen. Ook in Alkmaar is over posters heen geplakt, in ieder geval over die van de VVD.

Fractievoorzitter en lijsttrekker John van der Rhee is furieus: "Inderdaad heeft een club onbekenden de driehoeksborden op de Frieseweg en de Zeswielen gemeend te moeten besmeuren met anti-semitische complottheorie-plaksels. Het is een verwerpelijk clubje onnozelaars, die hun gezicht bij geen enkel debat hebben durven laten zien. Maar onder dekking van de donkere nacht durven deze "helden op sokken" blijkbaar wel."

Onder andere burgemeester Antoin Scholten van Venlo gaat aangifte doen omdat er tientallen verkiezingsposters zijn overgeplakt en ook de Alkmaarse VVD heeft formeel melding gemaakt van het overplakken van posters bij burgemeester Anja Schouten van Alkmaar. "Wij hebben geen enkele vorm van begrip voor het verstoren van het democratisch proces", besluit Van der Rhee.

Over 'The Great Reset' bestaan meerdere complottheorieën. Zo wordt er beweerd dat de financiële elite en wereldleiders opzettelijk een pandemie hebben gecreëerd, om de Grote Reset versneld uit te kunnen voeren en vervolgens een Nieuwe Wereldorde te starten.

The Great reset (in het Nederlands: de Grote Herstart) is een voorstel van het World Economic Forum (WEF) om na de coronapandemie de wereldeconomie duurzaam opnieuw op te bouwen. Het voorstel werd gepresenteerd in juni 2020.

Pin It
Bekeken: 7055x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/