Vrijwilligers van Speeltuin 't Span in Alkmaar zijn al enkele weken bezig met voorbereidingen voor de opening eind deze maand. Zaterdag kregen ze tijdens NLdoet hulp van de Lions Club Alkmaar en een aantal buurtbewoners om een grote klus af te maken.

Toen de voorbereidingen begonnen bleek het grote springkussen stuk te zijn. Naarstig werd met leveranciers gebeld om een nieuwe te regelen voor de opening, en dat is gelukt. De nieuwe airtrampoline is nog een maatje groter ook. Maar dat betekende wel dat het gat groter moest. Vrijdag werd 120 kuub grond verwijderd en is het nieuwe kussen neergelegd. Ook was er werk te doen in de kantine.

Speeltuin 't Span opent zondag 27 maart. Meer informatie over bijvoorbeeld de openingstijden is te vinden op speeltuinhetspan.nl.
Pin It
Bekeken: 2458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/