De tbs-maatregel van een 36-jarige pedofiel uit Alkmaar is door de rechtbank met een jaar verlengd. De man werd in 2009 veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging. Experts en de rechtbank zijn het erover eens dat het risico voor een terugval te groot is.

Onrust, daar zorgde de pedofiel uit Alkmaar in 2008 voor. In de wijk Overdie zou hij twee kinderen van vier jaar en een kind van acht jaar seksueel hebben misbruikt. Naar aanleiding van DNA-sporen kwam de man in beeld. Op zijn computer werd ook een grote hoeveelheid kinderporno gevonden.

De Alkmaarder is sinds maart 2010 opgenomen in een tbs-kliniek en verblijft nu voor behandeling op een forensisch psychiatrische afdeling. Deskundigen vinden het risico dat hij terugvalt in seksueel gewelddadig gedrag te groot.

En de rechtbank gaat mee in deze beredenering. Het hof oordeelt dat de tbs-maatregel tot maart 2023 wordt voortgezet. Tegen die tijd wordt opnieuw gekeken naar de toestand van de Alkmaarder.
Pin It
Bekeken: 3457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/