Vanavond organiseert Bouwend Nederland het verkiezingsdebat 'Wonen in Alkmaar' in HAL25. In drie ronden wordt aan de hand van stellingen met alle partijen gepraat over problemen en oplossingen met betrekking tot de woningnood, mobiliteit en verduurzaming. Alkmaar Centraal verzorgt een live uitzending op het eigen televisiekanaal en YouTube-kanaal.

Inloop is tussen 19:00 en 19:30 uur, met daarna een introductie door Bouwend Nederland. Het debat duurt van 19:45 tot 21:00 uur en er wordt afgesloten met een uurtje borrelen. Het debat is vrij toegankelijk voor belangstellenden. Wel is aanmelden verplicht, dat kan via  https://www.aanmelder.nl.

Het debat 'Wonen in Alkmaar' is het eerste dat Alkmaar Centraal live uitzendt. Daarna volgt op donderdag 30 februari een cultuurdebat vanuit Podium Victorie en zaterdag 5 maart organiseren Alkmaar Centraal en NH Nieuws gezamenlijk een groot verkiezingsdebat vanuit De Vest. Ook het debat op vrijdag 11 maart georganiseerd door de FNV wordt live uitgezonden.

Daarnaast zijn er drie debatten waar Alkmaar Centraal niet bij zal zijn. Dat zijn het sportdebat van Alkmaar Sport op donderdag 2 maart, het Jongerenverkiezingsdebat op donderdag 10 maart en het 'Hart van Alkmaar' debat op zaterdag 12 maart dat specifiek gericht is op inwoners en ondernemers in de binnenstad. Meer info op alkmaar.nl/verkiezingen.
Pin It
Bekeken: 2256x
https://ee.itk.ac.id/data/