Vrijdagmiddag wint storm Eunice aan kracht in de regio Alkmaar. De brandweer en andere hulpverleners zijn druk met stormschade in de hele regio. Rond 15:00 uur werd een auto half geraakt door een omvallende boom op kruising van de Kennemerstraatweg met de Juliana van Stolberglaan in Alkmaar.

De boom in de Alkmaarderhout viel om, net terwijl het verkeerslicht op groen was gesprongen en een man in een grijze Volvo achter zijn voorligger optrok. De boom viel half op en voor zijn motorkap. De bestuurder schrok flink maar raakte niet gewond. Op 18 februari 2018 was er op vrijwel dezelfde plek een boom op de weg gevallen, toen met veel schade aan meerdere voertuigen tot gevolg.

Meldingen komen ook van andere plekken. Zo is ook een boom omgewaaid aan de Cornelis Buysstraat in Alkmaar, is er stormschade op meerdere plekken op bedrijventerrein Boekelermeer.

De windkracht neemt in de loop van vrijdagmiddag toe en bereikt de climax in de avonduren. Om 17:12 uur werd een Noodwaarschuwing verstuurd via NL-Alert met de mededeling dat het 112 noodnummer overbelast wordt.
Pin It
Bekeken: 6292x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/