Gemeente Alkmaar zet voor het eerst voorgedrukte verkiezingsborden in voor de raadsverkiezingen. Politieke partijen hoeven nu niet meer zelf met posters en lijm in de weer. Er zijn zestien grote billboards op verschillende plekken in de gemeente neergezet, waaronder het Canadaplein.

Tot nu toe plaatste gemeente Alkmaar borden waarop politieke partijen zelf posters konden plakken. Dat zag er niet alleen rommelig uit, het leidde door de jaren heen ook een aantal keren tot gekibbel. Ook in 2018 nog. Toen overplakte DENK posters van de VVD, waarop VVD dat prompt weer terug deed. DENK verklaarde dat het geen keuze had, omdat sommige partijen teveel plek in beslag namen. Fractievoorzitter John van der Rhee stelde dat DENK eenvoudigweg te lang had gewacht met plakken. Zelfs PowNed besteedde aandacht aan de 'plakoorlog'.

DENK dacht na het akkefietje aan een motie voor voorgedrukte billboards, maar kwam nooit in de gemeenteraad. Het stokje werd vorig jaar door OPA opgepakt, met de nieuwe borden tot gevolg.

Binnen het stedelijk deel van Alkmaar staan twaalf verkiezingsborden. De overige vier borden staan in Stompetoren, Schermerhorn, Grootschermer en De Rijp. De precieze locaties zijn te vinden op alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/