De inschrijving voor de JCI Heerhugowaard Cityrun By Night 2022 is geopend. Normaal is het grote loopevenement in het najaar, maar om niet zo lang te hoeven wachten, wordt het dit jaar al gehouden op vrijdag 15 april. Tot 1 februari zijn er early bird tickets met korting voor wie zich als individuele deelnemer inschrijft voor de 5 of 10 kilometer loop.

Onder normale omstandigheden is de Heerhugowaard Cityrun By Night een groot festijn, maar door corona moest het de vorige keer allemaal met mate. Als het een beetje meezit kan de 2022 editie weer met alle toeters en bellen eraan worden georganiseerd. Vanzelfsprekend kunnen businessteams zich ook weer aanmelden en zijn kidsruns.

De organisatie belooft dat de kidsruns "dit jaar nog vetter, spannender en uitdagender dan ooit" zullen zijn. Er zijn er twee: voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar en van 8 tot en met 11 jaar. Er is een nieuw parcours, de tijden worden bijgehouden en ook kinderen kunnen zich als team inschrijven en prijzen winnen.

Dit jaar kun je je inschrijving monitoren en wijzigen in de Tracx app. Dit is een partner van MyLaps en zij verzorgen de tijdregistratie. De Tracx App geeft de laatste updates en biedt de mogelijkheid om je door anderen te laten volgen op het parcours. Ook zijn selfies en andere foto's te uploaden. Alle geΓΌploade foto's waarop je gezicht herkenbaar kunnen aan je account worden gekoppeld.

Aanmelden en meer info op heerhugowaardcityrun.nl.
Pin It