De twee grote iepen bij de Grote Kerk in Alkmaar hebben wat extra liefde en aandacht gekregen van Stadswerk072. De twee reuzen zijn vertrouwd en geliefd in het straatbeeld en ook de gemeente en het groenbedrijf willen graag dat ze er mooi bij staan. De laatste jaren stagneerde de groei echter. Stadswerk schakelde daarom specialisten in voor een 'energy boost'.

Onder natuurlijke omstandigheden wordt grond verrijkt door alles wat er bovenop valt en ontbindt. Maar met bestrating rondom gaat dat niet dus moet de natuur dan een handje worden geholpen. TFI Vitaler Groen heeft speciale injectieapparatuur om met hoge luchtdruk een lossere bodemlaag te maken, en deze te vullen met organische voedingssupplementen. Daar kunnen de iepen weer zo'n vijf jaar op voort. (foto's: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/