De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren de komende kerstvakantie weer diverse activiteiten voor de jeugd en jongeren in Alkmaar. Op het programma staan onder andere sportinstuiven, gratis zaalvoetbaltoernooien, winter bootcamps, NERF battles en een freerun instuif. Ook diverse Alkmaarse sportverenigingen organiseren open lessen.

De aftrap is voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Voor hen is er dinsdag 28 december een Sportspektakel in sportcomplex Oosterhout en op donderdag 30 december eentje in De Meent.  Woensdagmiddag 29 december kan iedereen van 6 tot 18 jaar meedoen met een gratis winterbootcamp bij wijkcentrum De Rekere 2.0.

Wie van zaalvoetbal houdt kan daarvoor gratis op 30 december terecht in sportcomplex Oosterhout, op 31 december in sporthal Alkmaar-Noord en op 3 januari in wijkcentrum De Oever. Op 6 januari is er in sporthal Hoornse Vaart een NERF battle tussen twee partijen georganiseerd voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Diezelfde dag is er ook een clinic freerunnen in de Koedijker sportzaal van De Rietschoot.

Inschrijven is nodig en kan via alkmaaractief.nl. Op deze site staat ook meer informatie over alle activiteiten, de tijden en de coronaregels.
Pin It
Bekeken: 1320x