Het overdekte horecaterras op het Waagplein was vorig week niet bepaald populair. Naast dat Nederland druk in de weer was met Sinterklaas, deed de verwarming het niet. Sil Vendel, eigenaar van 't Hartje en voortrekker van het initiatief, denkt dat de bezoekers nu wel komen. "Alles moest heel snel geregeld worden. En toen viel de stroom uit en werd het heel koud binnen. Sinds zondag doet de verwarming het weer, nu is het lekker warm."

"Om het bezoek een boost te geven en zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten, houden we voor hen vanaf vrijdag een leuke actie", verklapt Vendel. "We kijken nog even wat we gaan doen. Het idee is om 2.500 vouchers voor erwtensoep uit te geven aan mensen in de zorg. Daarvoor hebben we de winnaar van het Nederlands kampioenschap erwtensoep maken op het oog. De actie loopt tot en met 19 december. Daarna komen we misschien met andere initiatieven". Muzikale optredens komen er waarschijnlijk niet, dat is niet volgens de afspraak met de gemeente.

Ook al lopen de coronacijfers op, Sil Vendel houdt de moed erin: "Ja ik zou liever zeggen dat we allemaal tevreden zijn, maar de echte klap is geweest en we proberen het de goede kant op te krijgen. We hopen dat de decembermaand goed loopt, dat is inderdaad een belangrijke maand. We hebben heel veel moeten inleveren en we gaan er toch zoveel mogelijk uit proberen te halen."

De eigenaar van 't Hartje is wel realistisch: "Alle maatregelen hebben weinig effect dus misschien moeten we toch weer sluiten. We zijn nog wel een beetje voorzichtig."
Pin It
Bekeken: 1874x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/