Twee 18-jarige jongens uit Heiloo en Alphen de Rijn zijn aangehouden in verband met inbraak, die 's ochtends vroeg op 3 augustus plaatsvond aan de Pater Schiphorststraat in Alkmaar. De inbraak liep uit op een gewapende woningoverval. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. De recherche is dankbaar voor alle nuttige tips.

Dinsdag 3 augustus rond 05:15 uur schrokken de bewoners van een huis aan de Pater Schiphorststraat wakker van geluiden binnen. De 28-jarige bewoner betrapte een inbreker, die hem en zijn 27-jarige partner vervolgens bedreigde met een mes. Daarna ging de jongeman er vandoor met kostbaarheden en de autosleutels. Hij stal de auto van het stel en dumpte die aan de Oude Werf in Heiloo, waar deze 's middags beschadigd werd aangetroffen.

De verdachten zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris, die bewaring heeft bevolen. De jongen uit Heiloo wordt verdacht van inbraak en bedreiging met een mes, de vermeende rol van de andere verdachte is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 1834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/