Music Centre Blue bestaat sinds 19 september tien jaar. Om dit te vieren heeft het Oudorper muziekcentrum de afgelopen weken geld ingezameld voor een heuse Muziekids Studio in het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. Maandag is een symbolische cheque van  1.557,39 euro overhandigd aan Michael Elia van Muziekids en Martijn van Nimwegen, unithoofd Kinderkliniek van NWZ. Inmiddels staat het bedrag alweer op 1.600 euro, want er kan nog altijd gedoneerd worden.

Michael Elia bezoekt al zingend en gitaarspelend de kinderafdeling. Bij zich heeft hij een Troubadour Trolley met allemaal instrumenten, zodat de kinderen vrolijk mee kunnen doen. Doel is om een Muziekids Studio op de afdeling in te richten. “Ik word hier heel blij van. Ik heb net nog weer muziek gemaakt voor de kinderen, je ziet gewoon dat ze er zo van genieten... En ook de ouders natuurlijk. Prachtig om te zien wat muziek kan doen. Namens Muziekids bedankt!”

Via een loterij, contante giften en donaties via Facebook, Instagram en Tikkie, verzamelde MC Blue een prachtig bedrag voor Muziekids. Deze stichting biedt kinderen in ziekenhuizen ontspanning, afleiding en plezier door middel van muziek. Zelf stopte het Oudorper muziekcentrum elke repetitie 5 euro in de goede-doelen-pot. Zodra de eindstand van 1.557,39 euro bekend werd gemaakt, was deze alweer achterhaald omdat zich nog meer gulle gevers meldden.

Vanwege het succes blijven de donatieboxen staan en kan er nog steeds gedoneerd worden via een Tikkie. Kijk voor een Tikkie-link en meer informatie op facebook.com/MusicCentreBlue.
Pin It
Bekeken: 1536x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/