Een 17-jarige jongen uit Alkmaar is maandag aangehouden wegens de steekpartij op de kermis in Hoogkarspel. Hij wordt verhoord over zijn mogelijke betrokkenheid.

Bij de steekpartij op de Westfriese kermis raakte een 15-jarige jongen gewond. Het slachtoffer werd in de nacht van 23 september van zijn fiets getrokken op de Noordervoert. Twee mannen vielen hem aan en mishandelden hem met vermoedelijk een mes. Daarna gingen de mannen er op de fiets van het slachtoffer vandoor. Het slachtoffer is zelf naar de ambulancepost gelopen met verwondingen aan zijn hoofd. Hij herstelt inmiddels thuis.

Eerder, op 29 september, werd al een 18-jarige man uit Venhuizen aangehouden. Die zit nog steeds vast. De politie deed daarvoor al een oproep omdat het verhoren van getuigen stroef verliep. Naast deze zware mishandeling, werden er in dat weekend ook twee agenten aangevallen in Hoogkarspel, bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren.

Volgende week beslist de rechtbank of de 17-jarige verdachte langer vast blijft zitten. Het onderzoek van de recherche gaat verder.
Pin It
Bekeken: 2048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/