De politie van Alkmaar heeft het druk gehad het afgelopen weekend. Opvallend was dat drie meldingen gingen over iemand in het water. Zondagnacht begon het een man in duikpak in de Oudegracht. Daar bleek uiteindelijk niets loos; de man wilde zijn gezonken bootje bergen, zonder dat hij daar bekijks bij had.

De volgende nacht kreeg de politie melding van een vrouw in de Nieuwlandersingel. Ze bleek dronken en al kopje onder te zijn geweest. Agenten hebben haar op de kant getrokken en daarna met ambulancepersoneel naar het ziekenhuis laten gaan. Eenmaal terug op het bureau bleken collega's bezig te zijn met een verdachte in een rolstoel, die uit een sloot was gevist en helemaal onder de prut zat. "Soms moet je niet vragen wat de melding was, maar collega's gewoon helpen", voegt wijkagent Bas Wijnen nog aan zijn Tweet toe.
Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/