Er worden 100 dossiers van Veilig Thuis Noord-Holland Noord gecontroleerd om te kijken wat er precies gebeurt met de meldingen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Daarmee willen de deelnemende gemeenten in Noord-Holland Noord voor zichzelf in beeld brengen welke ketenpartners welke actie ondernemen naar aanleiding van een melding.

Het meldpunt maakt deel uit van GGD Hollands Noorden en heeft een jaarbudget van ruim 8,5 miljoen euro. Verreweg het grootste deel daarvan, 7,2 miljoen euro, gaat op aan personeelskosten. En daar ligt een uitdaging. In 2019 is bijna 1,3 miljoen meer aan personeelskosten uitgegeven dan werd beraamd, vorig jaar was dat zo'n drie ton. Met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt zal vaker personeel moeten worden ingehuurd en dat is kostbaar.

DVO Veilig thuis wordt gefinancierd door de deelnemende zeventien gemeenten, waarvan Alkmaar , Den Helder en Hoorn het meeste bijdragen, respectievelijk 2 miljoen, 1,5 miljoen en bijna 1,4 miljoen. Hekkensluiter is Heiloo met net geen ton.
Pin It
Bekeken: 2573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/