Hulpdiensten kwamen woensdagmiddag rond 13:30 uur af op een melding van een steekincident aan de Deltastraat in Alkmaar, in het buurtje Nollen-West. Ook de traumahelikopter landde vlakbij met een mobiel medisch team.

De hulpverleners hielden zich afzijdig totdat de politie de situatie onder controle had gebracht. Het zou gaan om een verwarde man met onvoorspelbaar gedrag. Hij heeft door de buurt gelopen, gewapend met een mes en is uiteindelijk, via het water en de achterzijde van zijn woning weer thuis gekomen. Daar is hij met behulp van twee onderhandelaars uit de woning gehaald en door een aantal agenten op een brancard vastgebonden. De trauma-arts is meegegaan naar het ziekenhuis, evenals twee agenten. Ook reed er nog een politiewagen achter de ambulance aan. Het incident trok veel bekijks uit de hele buurt. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2053x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/