Politieagenten troffen dinsdagochtend een grote troep aan in een woning in Alkmaar. De agenten waren gevraagd poolshoogte te nemen nadat de bewoner al een paar dagen niet meer was gezien. De bewoner bleek gewoon thuis te zijn. Binnen troffen de agenten echter een puinhoop aan met overal afval. Daardoor gingen de agenten zich afvragen of de gezondheid van de man wel goed is. "Wij troffen de woning zo aan. Dit is natuurlijk enorm treurig, maar kan ook schadelijk zijn en brandgevaarlijk."

De agenten hebben de Alkmaarder aangemeld bij de gemeente en bij het meldpunt Vangnet en Advies van de GGZ. Dit meldpunt kan zorg regelen voor mensen die dat vaak zelf niet vragen, maar wel hulp nodig hebben. De agenten sluiten hun bericht op social media af met een oproep: "Mocht u zorg of vermoedens hebben bij iemand die zijn of haar woning verwaarloost, schroom niet dit te melden bij uw gemeente of politie."

Pin It
Bekeken: 1940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/