Het nieuwe schooljaar gaat weer beginnen en dat betekent ook weer een nieuwe introductie voor de eerstejaars studenten van Inholland. Dinsdag starten 130 studenten de introductiedag van studentenvereniging A.S.V. Omnivas. Door de corona maatregelen is het wel iets anders dan de afgelopen jaren. De introductie is normaal vier dagen op Kanaalkade, maar dat is ingekort naar een dag in de binnentuin van Inholland. Op deze dag zijn er allemaal leuke activiteiten met het thema 'It’s storytime'.

In afstemming met de gemeente Alkmaar en de Veiligheidsregio is er een leuk activiteitenprogramma samengesteld om de studenten een mooie dag te geven. Zo hebben ze in de ochtend allemaal spelletjes om iedereen een beetje te leren kennen en in de middag wat grotere spelletjes. In de avond gaan ze lekker eten en sluiten ze af met een feest. De introcommissie heeft besloten om het maximaal aantal studenten te zetten op 130 om het veilig te kunnen houden voor iedereen. De studenten en begeleiders moeten een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs laten zien voordat ze naar binnen mogen.

"We zijn zo blij dat er weer een intro plaats kan vinden!”, vertelt Chris Tangenberg van de introcommissie 2021. “Na maandenlange voorbereiding, is de InAlkmaarIntro een feit. Ik heb ontzettend veel zin om de eerstejaars studenten de tijd van hun leven te geven. De commissie en studenten zijn enthousiast bezig geweest om deze introductie weer net zo geweldig te maken als de eerste keer dat wij zelf mee deden.”
Pin It
Bekeken: 1550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/