Vrijdag begon de Alkmaarse grote kermis en gelukkig was het in ieder geval tot en met zaterdag goed weer.  De kermis, dit jaar weer een van de weinige evenementen waar mensen van konden genieten, werd dan ook druk bezocht. Vooral jongeren kwamen zwieren en zwaaien, zochten hun geluk bij de schuifmachines en de schiettenten, probeerden elkaar te verslaan bij de boksbal, haalden wat lekkers of kwamen gewoon kijken.

De komende week zijn de weersvoorspellingen redelijk tot goed, dus wie vrijdag nog niet aan zijn trekken was gekomen, heeft nog genoeg kans om langs te gaan. Tot aan maandagavond is er een winactie. Wie voor die tijd de leukste kermisfoto plaatst op de Facebookpagina van Kermis Alkmaar, krijgt 50 euro kermistegoed.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was zaterdag op de kermis voor een fotoreportage, die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 1617x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/