Een 21-jarige automobilist uit De Meern is donderdagochtend aangehouden door Politie Alkmaar vanwege bezit van harddrugs en rijden onder invloed van wiet of hash. De man probeerde nog te voet te vluchten, maar de agenten konden hem inhalen.

Rond 09:20 controleerden agenten een automobilist op de Terborchlaan en zagen dat hij wat onder zijn kleding had zitten. Toen ze vroegen wat dat was, ging de bestuurder er rennend vandoor maar werd achterhaald. Tijdens zijn vlucht had hij iets in een sloot gegooid. Dat bleek een pakket met geld en een rijke verzameling drugs te zijn. In de zak zaten  20 XTC-pillen, veertien wikkels cocaïne, dertien zakjes met MDMA, ketamine en speed, en 33 zakjes hennep en hash.

Bovendien testte de man positief op het gebruik van THC, de werkzame stof uit hennep. Van de man is bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.
Pin It
Bekeken: 1569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/