De politie waarschuwt voor slipgevaar. Door warmte en regenval kunnen wegen gladder zijn dan anders. Ook als het wegdek droog is kan het minder grip geven. Warmte en regenval zorgen ervoor dat vuil en olie uit de poriën van het asfalt omhoog kunnen komen.

De politie geeft de waarschuwing naar aanleiding van een eenzijdig ongeval dat woensdagavond plaatsvond op de N9 in Alkmaar, waarbij gladder wegdek vermoedelijk een factor was. Een 29-jarige man uit Oudkarspel raakte in de slip en eindigde ondersteboven in de berm. Hij en het 16-jarige meisje uit Heiloo dat met hem meereed raakten daarbij gewond, al konden ze zelf naar de ambulances wandelen.
Pin It
Bekeken: 2173x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/