Wekelijks controleert het team Verkeer van Politie Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats waar relatief veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden. Er wordt dan ongeveer een week gecontroleerd op te hard rijden en andere vertredingen. De afgelopen tien dagen was de N244 tussen De Rijp en Purmerend aan de beurt en dat leverde maar liefst 555 bekeuringen op voor te hard rijden.

De N244 kent een relatief hoog percentage aanrijdingen met letsel en zelfs met dodelijke afloop. Data wijst uit dat dit vooral door te hoge snelheden komt. Daarom is hier vooral op gecontroleerd, maar er is ook gekeken naar handsfree bellen, ladingvervoer, technische staat en het dragen van gordels of helmen.

In totaal is 555 keer bekeurd voor te hard rijden. De 'kampioen' reed 156 km/u waar hooguit 80 km/u gereden mag worden. Elf bestuurders kregen een bon vanwege te lange, te brede, te zware of niet goed vastgezette belading en onjuist bevestigde koppelingen.
Pin It
Bekeken: 1891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/